Julia Bognar Gitaar

Gitaarles - Live music - Muziek op Schoot


Muziek op Schoot
Spelenderwijs aan de slag met muziek voor kinderen van 0-4 jaar


Wat is Muziek op Schoot?
Samen met je (klein)kind de muzikale basis leggen.  Via muziek wordt de ontwikkeling van uw baby, dreumes en/of peuter gestimuleerd: muzikaal, emotioneel, sociaal, taal-spraak, motorisch, zintuiglijk en cognitief.
Kinderen gaan op een speelse manier samen muziek maken, kennismaken met verschillende instrumenten, liedjes zingen met bijbehorende spelletjes en bewegingen. Ontwikkelen van een kind door plezier in muziek, dat is waar ik het voor doe!
De Muziek op Schoot lessen kunnen plaatsvinden met (groot)ouders en kind in kleine groepen maximaal 10 kinderen of in samenwerking met pedagogisch medewerker(s) op de kinderopvang/peuterspeelzaal.
Wil je als pedagogisch medewerker meer weten hoe je muziek(activiteiten) kan integreren in de opvang?
Voor verdere informatie, neem contact op!

Opstartcursus
Ben jij ouder, oma, opa of verzorger en wil je samen zingen, dansen, spelen met je (klein)kind en andere kinderen? Dan is deze cursus voor jou bedoeld. Door muzikale activiteiten kom je in verbinding met elkaar en kan je veel leren hoe je met elkaar omgaat, de band met je eigen (klein)kind versterkt en nog veel meer. “Muziek verbindt en dat wil ik graag je laten ervaren.”

Momenteel kun je Muziek op Schoot cursus volgen op de vrijdag ochtend bij Balletstudio Free en 

op zondag ochtend bij De Goese Golf in Goes. 

Zie voor meer informatie: